PRESENTACIÓ de la PROFESSORA: Benvinguts i benvingudes!!

Hola a tots els que ara mateix esteu llegint aquesta pàgina!!
Aixó vol dir que ja heu començat a ser partícipes d'aquest blog!

Amb aquest espai pretenc que sigau una mica protagonistes d'aquesta assignatura. I no només vosaltres sinò també tots el ¨papis" que estigau interessats en l'educació del vostre fill-a.
Ja està bé de ser els "profes" els principals protagonistes, ara us toca a tots vosaltres ser part activa del vostre propi aprenentatge!!.

Aquest blog va dirigit a tots els alumnes de 1r i 2n d'ESO , i sobretot per tots aquells que no els agrada fer els típics deures del "boli i paper", i per aquells que pensen que llegir en català és "un rotllo".
Però no vol dir que ja no haureu d'agafar més el boli i la llibreta per treballar!! ;-)..... No és ben bé així. Simplement es tracta d'un nou instrument d'aprenentatge que us resulti més motivador i engrescador. I aquest fí és el motiu principal que m'ha fet crear aquest blog per vosaltres.
Esper, així doncs, que aquest espai es converteixi en una eina més d'aprenentatge per tots nosaltres i també, com no, en un nou canal de comunicació entre nosaltres i les vostres famílies.
Animeu-se tots a participar!!!!!!!!!

Isabel Signes.

1 comentaris:

Gurb. ha dit...

M'ha agradat molt el teu Blog Isa!!! i si no t'importa et copiarè un parell de coses... si no se com ja t'ho demanaré, si no t'importa...
Gràcies.