COM CREAR-SE UN BLOG

Aquí us explicaré com crear-se un blog. Estic segura que molt de vosaltres ja ho heu fet alguna vegada, però sinò és així aquí teniu les passes que heu de seguir.

1.- Crear-se un compte de correu al gmail del google.

2.- On diu “nombre y apellidos” podeu posar el que vulgueu, no és necessari posar-hi el reial.
3.- On diu “ nombre de registro” heu de posar la paraula català,seguit del curs i la lletra, i fimalment del número que sou a la llista de la classe. Ex: si esteu al curs 2n E i sou el número 13 de la llista , haureu de posar : catala2e13(sense accents ni majúscules)

4.- On diu “contraseña”, haure de posar la paraula colomina, seguida del curs i la lletra, i finalmente del número que sou a la llista de la clase. Ex: colomina2e13
5.- Iniciar la creació del blog a BLOGGER:

No us preocupeu, ni us espanteu, pensant que serà algo molt díficil; en les classes de català ja us aniré explicant com es fa, i podreu comprovar que és molt fàcil crear-se el vostre propi blog!! I pels "papis" , tampoc s'heu d'espantar si els vostres fills es donen d'alta a un compte de correu, no s'ha de donar cap dada reial del vostre fill, simplement necessitam un nom i una contrasenya que pot ser inventada.

3 comentaris:

[.....Maria!!.....] ha dit...

Ola isa ha passat una cosa molt rara, tots el comtadors d'aquella pagina que ens vares donar i que teniem tu, n'Araceli i jo s'han desaparegut. Què els ha passat ?

El bloggy de Ara!!! ha dit...

Hola Isa soc n’Araceli de 1r B, et volia dir que el meu blog no se com s’ha eliminat .

vicent ha dit...

Hola Isa!!.Soc en Vicent.Vull saber com afegir un video al meu blog. Podries ajudar-me?.
Gràcies endavantides.
Vicent.