Alumnes ens recomanen llibres per llegir.

L'alumna Maria Ferrer de 1r B ha llegit un llibre i en el seu blog ens el recomana.

Ara que s'apropen les vacances d'estiu aprofita per llegir.
Imagino que també el podreu trobar en català.Autor / a: Jeff Kinney.
Editorial: Molino.

Resum: La història tracta sobre Greg, un nen al que la seva mare l'obliga a escriure un diari, cosa que ell veu ridícula, però ho fa. En ell escriu tods les seves aventures, sempre acompanyat del seu amic Rowley. Té un germà petit i un més gran i entre els dos li fastidia'n molt. A Greg li encanta jugar als vídeojocs i fa tot el possible per jugar-hi, fins i tot s'aprofita del seu amic Rowely. Fins i tot algunes anéctodes et semblen familiars

Opinió personal: Diario de Greg Aquest llibre per a mi ha estat uns dels llibres que més m'ha agradat. M'ho van comprar el 23 d'abril el dia del llibre, m'ho vaig començar a llegir i no vaig poder parar, vaig acabar de llegirme'l a les 12.30 de la nit. Aquest llibre te enganxa i et fa oblidar de tot el que està al teu voltant, l'autor et fica en el paper del personatge. Jo recomano aquest llibre especialment a la classe de 1r B de sa Colomina, perquè han estat els meus companys pràcticament des de 4 anys i he vist algunes anéctodas semblants a les que compta el llibre
Maria Ferrer

Un altre alumne, Marc de 1r B, també ens recomana un altre llibre que acaba de llegir. Aquesta és la seva opinió.


Skulduggery Pleasant

Et recomanc aquest llibre si ets d'aquelles persones a les que li agraden les novel.les d'acció i fantasia. A jo m'ha paregut una gran novel.la. L'autor, Derek Landy ha escrit dos llibres de l'Skulduggery: un que es titula " Skulduggery Pleasant" i l'altrae " Skulduggery Pleasant, el poder del foc".
Ara et preguntaràs, de que va?. Ido mira, un detectiu anomenat Skulduggery, trata de eliminar tots els delincuents de la ciutat de Dublín, però ni ell ni els delincuents són persones normals, tots ells són mags o éssers fantàstics. L'acció i la intriga recorren tot el llibre des del principi fins al final.


2 comentaris:

ESADI ha dit...

Sabies que en Greg també té un bloc? Aquí tens l'enllaç: http://diaridelgreg.wordpress.com/

Ja ha sortit la 2a part del Diari del Greg: http://www.editorialempuries.cat/ca/llibre/diari-del-greg-2_10661.html
Segur que us agradarà tant com el primer.

Unknown ha dit...

It was wonderful.It is a good article,thank you for sharing it.
More and more people like sports, because of sports can bring them the endless enjoyment.
But I have one suggestion. when you exercise, you must choose suitable clothes.
when you play nfl jerseys.It is better to wear player jersey which you loved him.
The Victoria's Secret and nike tn maxis the same important.The comfortable clothes ever,enough to make every day energetic.
An active, energetic young man works like a tiger