QUÈ FARÉ EN SETMANA SANTA?


Voleu saber el que els alumnes de 1r B faran en Setmana Santa?
Aquí podeu saber què en faran alguns d'ells. I si en voleu saber més, podeu anar als seus blogs i llegir-ho.


Maria Clapés:
Aquestes vacances de setmana santa les passaré com cada any, mig avorrida i sense viatjar massa lluny, realment, només aniré a Formentera. Uns amics ens deixaran una casa un parell de dies i podré estar allí amb una amiga meva.També estaré amb la meva família, sobretot amb la meva cosina.Intentaré quedar amb les meves amigues per anar al cinema o alguna cosa així. Suposo que faré algunes classes extres de violí, com sempre. Per variar, encara que siguin vacances, hauré de seguir-lo tocant, cosa que no em fa gaire il·lusió.
Andrea:
En setmana Santa suposo que em quedare a casa dels meus avis a dormir perquè, ja que no tindré exàmens, podré passar més temps amb ells.Però també hi ha consecuencies, hauré de fer molts de deures i molts de treballs.També quedaré amb les meves amigues per anar al cinema i per quedar- me a dormir a casa d'alguna d'elles. M'agradaria anar de viatge a Roma per visitar tots els llocs interesants que hi ha i per fer moltes fotos.També voldria anar a Barcelona per estar amb els meus cosins i la meva millor amiga. Però al final em quedaré a Eivissa amb la meva familia i les meves amigues, ja que serà igual de divertit.

Víctor:
Aquesta setmana santa aniré a Nova York amb la meva mare, la meva germana i una amiga de la meva mare. Allí ens quedarem durant 14 dies i segons els plans de la meva mare recorrerem quasi tot Nova York:el Central Park, l'Empire State building, l'Estatua de la Llibertat, ....També, a Eivissa, tenc una competició de natació, així que quant torni de Nova York, entrenaré cada dia pel matí o per la tarda a la piscina de Can Misses.
El dia divendres sant aniré de "caputxí" amb els meus cosins, la meva germana i el meu pare.Recorrerem el camí des de la Catedral fins l'esglèsia de San Telm.
ESPERC QUE TOTHOM PASSI UNA BONÍSSIMA SETMANA SANTA!!!

Maria Ferrer

Aquesta setmana m'agradaría tenir ja la botiga acabada, que actualment està amb obres. Serà un poc difícil ja que falta acabar de pintar, canviar petits detalls, fer la cera, acabar de montar el quarto de bany i l'Office. També necesita retocar uns quants colors de la paret i donar-li una altra capa. La cera està encara per fer ja que el dia 1-04-09 Aqualia ens va donar el permís per fer les ceres. Com no, encara falta vestir la botiga, de roba.
Ens queda una Setmana Santa molt completa, ja que pararem més per la botiga nova que per casa.
A mi la veritat que no pensava que tenguesim una Setmana Santa tan completa, sinò, pensava que seria per desconectar un poc, sortir amb el vaixell ... i resulta tot lo contrari.
Perquè el meu vaixell estarà fora al Club Nàutic posant-li paten. Així que ja me puc anar oblidant de la meva fabulosa Setmana Santa, com jo havia somiat
.


Bet:
Aquestes vacances de Setmana Santa, no faré gaire coses interessants, ja que no aniré de viatge i ningun familiar vindrà aquí. L'únic que vendrà serà el meu germà Miquel, que està estudiant a Barcelona. Els dies festius, segurament anirem a dinar o sopar a casa dels meus avis o oncles. Els altres dies, segurament estaré a casa meva; però passaré molt de temps a la piscina, ja que seguirem entrenant aquestes vacances. Molt de dies també quedaré amb els meus amics per anar a la bolera, el cine o a dormir a casa d'algú. Però a on passaré més temps serà al fisioterapeuta i a rehabilitació... El que m'agradaria fer seria anar-me'n de viatge a algun lloc molt llunyà, com la Índia, la Xina, o algun lloc semblant amb tota la meva família i amics

0 comentaris: